Etsimme joukkoomme vahvistukseksi toimistoassistenttia!

Location

Finland


Intertrust Finland on osa maailmanlaajuista Intertrust Group -ketjua. Tarjoamme laaja-alaisesti korkealuokkaisia taloushallinnon palveluita yrityksille, rahastoille, rahoituslaitoksille ja yksityishenkilöille.  

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen toimistoassistenttia Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoomme. Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti toimitiloihin, kokous- ja tapahtumajärjestelyihin, asiakaspalveluun ja taloushallintoon liittyvistä avustavista tehtävistä:

 • Toimitilojemme siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen, yhteydenpito mm. huoltoyhtiön, kiinteistöstä vastaavien muiden tahojen, siivousfirman ja tavarantoimittajien kanssa;

 • työtilojen käytännönjärjestelyissä avustaminen (esim. kalusteet, toimistotarvikkeet);

 • aulapalvelut eli mm. vieraiden vastaanotto, puhelinvaihdepalvelut, toimiston kahviotilan hoitaminen ja kokoustarjoilujen järjestäminen;

 • erilaisten tietojenhallintajärjestelmien ylläpitoon ja päivitykseen liittyvät toimet;

 • osaamisen mukaan avustaminen asiakastoimeksiantoihin liittyvien asiakirjojen ja tehtävien valmistelussa, kulu- ja muiden sisäisten raporttien laadinnassa ja maksuliikennetyössä; sekä

 • muut avustavat taloushallinnon ja toimitiloihin liittyvät tehtävät.

Olet aktiivinen, positiivinen, ahkera ja oma-aloitteinen. Et pelkää työtä etkä valikoi työtehtäviäsi. Olet luonteeltasi tarkka ja pidät työsi järjestyksessä. Lähestyt työtehtäviä ratkaisukeskeisesti. Osaat myös pyytää apua ja neuvoa tarvittaessa. Sinulla on silmää toimistoympäristön viihtyvyydelle ja siisteydelle etkä epäile tarttua toimeen heti tarpeen tunnistettuasi. Toimit luontevasti asiakaspalvelu- ja muissa vuorovaikutustilanteissa ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla on valmiutta ja halua oppia uusia asioita ja käytät myös IT-sovelluksia sulavasti. Toimistoassistenttina olet olennainen osa tiimiämme, sillä tarjoat korvaamatonta tukea koko työyhteisölle.

Mitä me tarjoamme?

 • Dynaamisen ja kehittyvän työympäristön Helsingin ydinkeskustassa.

 • Ison, globaalin talon työsuhde-edut ja pienen paikallisen tiimin hengen. Tällä hetkellä meitä on Suomessa 13 henkilöä. Lähimmät työkaverisi ovat täällä Suomessa, mutta teemme tiiminä tiiviisti yhteistyötä myös mm. muissa Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa sijaitsevien toimistojemme kanssa. Voit tutustua tiimiimme myös nettisivujemme kautta: https://www.intertrustgroup.com/our-experts?expertlocation=finland

 • Mahdollisuuden olla rakentamassa ja kehittämässä Intertrust-konsernin Suomen tytäryhtiön kasvutarinaa. Ja kyllä, meillä on urapolkuja laidasta laitaan.

 • Roolin, jossa pääset myös itse vaikuttamaan työtehtäviesi kehittymiseen kiinnostuskohteidesi mukaan.

 • Viihdyt ja menestyt joukossamme, jos teet mielelläsi hyvää jälkeä työtehtävästä riippumatta, haluat oppia, auttaa, kokeilla uutta ja olla mukana kasvussamme. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa huumorintajuisten ja asiantuntevien ihmisten työkaverina.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, täytäthän hakemuksen viimeistään 31.10.2020 mennessä. Huomioithan kuitenkin, että täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.  Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Alli Seppänen (045 2496 103).

Apply for this role

Vacancy search

Related stories