Redovisningsekonom med intresse för fastighetsbranschen

Location

Sweden


Till vårt växande affärsområde Corporate Services söker vi nu en Financial Account Manager med erfarenhet från fastighetsbranschen. Som Financial Account Manager hos oss på Intertrust Group ansvarar du för en egen klientportfölj på internationell nivå och fungerar som deras lokala expert i frågor som rör redovisning och finansiell rapportering. Vi vill nu utöka teamet med ytterligare en kollega som kommer att vara med att utveckla en del av affärsområdet för våra klienter.

För att lyckas i rollen känner du dig trygg i redovisning och tycker att det är spännande att få vara med och driva och utveckla rutiner och processer. Du tycker om att dela din kunskap med andra och du är initiativtagande. Om du dessutom är van vid att jobba med många parallella processer samt har förmågan att prioritera så tror vi att du kommer trivas utmärkt hos oss!

Dina ansvarsområden

  • Redovisning, månadsrapportering, bokslut och årsredovisningar för klients räkning
  • Löpande kommunikation med klienter, externa parter samt kollegor
  • Samarbete med revisorer och koordinering av revision
  • Delaktighet i affärsområdets tillväxt genom att vara drivande i projekt och klientarbete

Din bakgrund och erfarenhet

Som person beskrivs du som självgående, lösningsfokuserad och proaktiv. Du skapar struktur i ditt arbete och ditt fokus ligger alltid på leverans. Du har ett coachande förhållningssätt och ser andras framgång lika viktig som din egen. Du har även;

  • Akademisk examen med företagsekonomisk inriktning, eller motsvarande
  • Minst 2-3 års erfarenhet av fastighetsredovisning
  • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift
  • Intresse för service samt att jobba mot klient
  • God systemvana och avancerad användare av Excel

Vad kan vi erbjuda dig?

På hela Stockholmskontoret är vi idag strax över femtio medarbetare – både ekonomer, jurister samt HR- och lönespecialister. Här kommer du tillsammans med tolv andra kollegor att bli en del av vårt största affärsområde Corporate Services Finance. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler centralt beläget i en av Hötorgsskraporna. Hos oss får du en stark teamkänsla och lyxen att få ha övriga världen runt hörnet då våra klienter finns representerade över stora delar av världen. Vi är flexibla och värderar högt en arbetsplats som kan fungera i symbios med ditt liv - vare sig det handlar om att kunna ta en omgång padel på lunchen eller arbeta hemifrån. Vi erbjuder dessutom goda möjligheter till personlig och professionell utveckling samt konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

Ansökan
För frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emma Fors på 070 591 6570 eller emma.fors@intertrustgroup.com. Vid frågor gällande ansökan eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Michelle Gernandt från HR på 070 158 3099 eller michelle.gernandt@intertrustgroup.com. Vi kallar löpande till intervju, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28 december 2020.

Apply for this role

Vacancy search

Related stories