Klientansvarig jurist för internationella klienter

Location

Sweden


Just nu söker vi dig som har några års erfarenhet av juristyrket och vill ta nästa steg i din karriär. Vi söker dig som drivs av att ingen dag är den andra lik och värderar ett arbete där teamet, leveransen och att få arbeta brett och internationellt ligger dig varmt om hjärtat.

Som jurist hos oss ansvarar du för din egen klientportfölj när utländska koncerner vill etablera sig i Sverige. Du kommer att tillsammans med dina kollegor koordinera och leda den formella delen av deras lokala verksamhet som kan innebära allt från administration av klientbolagens handlingar till övergripande styrelsearbete.

På Malmökontoret är vi idag arton personer som sitter i anrika Beijerska huset hjärtat av Malmö, nära centralstationen. Tillsammans med dina kollegor i Corporate Services Legal arbetar ni i nära samarbete med Corporate Services Finance-teamet för att varje dag säkerställa att våra klienter uppnår sina mål. Jessica, som jobbat som jurist hos oss i snart fem år, beskriver sitt arbete såhär;

            ”Det jag lockades av var att få ta in nya klienter och bolag, att få lära mig brett om olika branscher och den stora friheten att få utforma dels min arbetsdag själv men också min roll i teamet. Att jobba på Intertrust Group är väldigt ”outside the box” och skiljer sig en del från att jobba på byrå. Här arbetar jag en dag med upprättande och granskning av protokoll och diverse bolagshandlingar, nästa dag biträder jag vid utdelningar eller kapitaltillskott och veckan efter sitter jag med i styrelsemöten och har kontakt med advokater, revisorer och skatterådgivare från alla världens hörn”

Vem är du?

För att lyckas i rollen trivs du i en dynamisk och händelserik vardag där det alltid är någonting på gång. Du beskriver dig själv som kommunikativ och initiativtagande. Då du kommer vara en del av ett mindre team är det dessutom av vikt att du är lösningsorienterad och har lätt för att prioritera. Vidare drivs du av att ha ansvar och att arbeta självständigt känns lika naturligt som att samarbeta med fina kollegor. Du har även;

  • Juristexamen eller affärsjuridisk examen
  • Minst fem års erfarenhet av juridiskt arbete, t ex inom bolags- eller skatterätt
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
  • Goda kunskaper i företagsekonomi och arbete för klient/som konsult är meriterande

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du en stark teamkänsla och lyxen att få ha övriga världen runt hörnet då våra klienter finns representerade över stora delar av världen. Vi är flexibla och värderar högt en arbetsplats som kan fungera i symbios med ditt liv - vare sig det handlar om att kunna ta en omgång padel på lunchen eller arbeta hemifrån. Vi erbjuder dessutom goda möjligheter till personlig och professionell utveckling samt konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

För frågor gällande tjänsten eller ansökan är du varmt välkommen att kontakta Michelle Gernandt från HR på michelle.gernandt@intertrustgroup.com eller +46 70 158 3099. Vi kallar löpande till intervju så skicka gärna din ansökan med CV, personligt brev och betyg från Universitet så snart som möjligt, dock senast den 28 februari 2021.

Apply for this role

Vacancy search

Related stories