Klientansvarig jurist för internationella klienter

Location

Sweden


Har du bakgrund inom bolags- eller skatterätt och är ute efter en bred roll med internationell prägel? Vi söker nu en jurist för arbete mot våra internationella klienter till vårt Corporate Services team i Malmö.

Om rollen

Som jurist hos oss ansvarar du för din egen klientportfölj när utländska koncerner vill etablera sig och verka i Sverige. Du kommer att tillsammans med dina kollegor koordinera och leda den formella delen av deras lokala verksamhet som kan innebära allt från administration av klientbolagens handlingar till övergripande styrelsearbete. Ingen dag är den andra lik, därför bad vi Jessica, som arbetat hos oss i lite över fem år, att beskriva sin vardag i några meningar;

            ”Det jag lockades av var att få ta in nya klienter och bolag, att få lära mig brett om olika branscher och den stora friheten att få utforma dels min arbetsdag själv men också min roll i teamet. Att jobba på Intertrust Group är väldigt ”outside the box” och skiljer sig en del från att jobba på byrå. Här arbetar jag en dag med upprättande och granskning av protokoll och diverse bolagshandlingar, nästa dag biträder jag vid utdelningar eller kapitaltillskott och veckan efter sitter jag med i styrelsemöten och har kontakt med advokater, revisorer och skatterådgivare från alla världens hörn”

Din bakgrund

Vi tror att du har några års erfarenhet som jurist och att du tycker at det är kul att ha ansvar och vara drivande och initiativtagande. Du är kommunikativ och att dela kunskap är för dig naturligt. Då du kommer vara en del av ett mindre team är det dessutom av vikt att du är lösningsorienterad, har lätt för att prioritera och inte räds att hugga i där det behövs. Vi ser även att du har;

  • Juristexamen eller affärsjuridisk examen
  • Minst fem års erfarenhet av juridiskt arbete, t.ex inom bolags- eller skatterätt
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
  • Goda kunskaper i företagsekonomi och arbete för klient/som konsult är meriterande

Vad kan vi erbjuda dig?

På Malmökontoret är vi idag arton personer som sitter i anrika Beijerska huset i hjärtat av Malmö, nära centralstationen. Hos oss får du en stark teamkänsla och lyxen att få ha övriga världen runt hörnet då våra klienter finns representerade över stora delar av världen. Vi är flexibla och värderar högt en arbetsplats som kan fungera i symbios med ditt liv - vare sig det handlar om att kunna riva av det där träningspasset på lunchen eller arbeta hemifrån. Vi erbjuder dessutom goda möjligheter till personlig och professionell utveckling samt konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

För frågor gällande tjänsten eller ansökan är du varmt välkommen att kontakta Michelle Gernandt, Junior HR Business Partner, på michelle.gernandt@intertrustgroup.com eller +46 70 158 3099. Vi kallar löpande till intervju så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 april 2021.

Apply for this role

Vacancy search

Related stories