Compliance Assistant

Location

Sweden


Är du en driven och service-minded person som letar efter ett meriterande arbete vid sidan av dina studier? Lockas du av att befinna dig i ett internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter, där det alltid är något på gång? Vi söker nu en Compliance Assistant som kommer att vara en del i arbetet för våra internationella klienter när de vill etablera sig i Sverige.

Intertrust Group erbjuder legal och finansiell expertis till bolag som vill etablera sig på den svenska marknaden. I och med ökad efterfrågan på arbete kring compliance för våra klienter behöver funktionen nu stärkas upp med ytterligare en kollega som 2-3 dagar i veckan kan stötta i processer som rör kundkännedom (KYC) och vara behjälplig vid riskutvärdering av klienter samt förbereda rapportering. Med tiden kommer du att få mer och mer ansvar och även ha möjlighet att sätta din egen prägel på hur vi arbetar och ger service till våra klienter.

Vem är du?

Rollen som Compliance Assistant är oerhört viktig och därför tror vi att du som person känner en stark ansvarskänsla och integritet, du är inte rädd att kavla upp ärmarna och göra jobbet. Då du kommer att arbeta i ett mindre team behöver du vara både kommunikativ och självgående, men är inte rädd att fråga om du är osäker. Du tycker om att befinna dig i ett globalt bolag där mycket arbete sker på engelska och där du varje dag utmanas och utvecklas. Om du dessutom är strukturerad och aldrig tummar på kvaliteten är vi säkra på att du kommer trivas utmärkt hos oss.

Vi tror att du har något år kvar på studier inom business/dylikt eller att du har påbörjat en master, alternativt är juriststudent och läser minst termin tre. Du är sugen på att börja arbeta ganska omgående och flexibel när det kommer till arbetstid, som sker i överenskommelse utefter behov.

Vad erbjuder vi dig?

Intertrust Group är börsnoterade och har kontor i över 30 länder, globalt är vi över 4000 medarbetare och i norden strax över 150 medarbetare. Malmökontoret består av arton personer och sitter i fina lokaler nära centralstationen. Hos oss får du en stark teamkänsla och lyxen att få ha övriga världen runt hörnet då våra klienter finns representerade över stora delar av världen. Vi ser att det finns goda utvecklingsmöjligheter att på sikt växa i rollen och exempelvis arbeta mer under sommarmånaderna.

För frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Erik Dohlmar på 070 941 64 69 eller erik.dohlmar@intertrustgroup.com. För frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Michelle Gernandt från HR på 070-158 30 99 eller michelle.gernandt@intertrustgroup.com. Skicka gärna in din ansökan så snart du kan då urval sker löpande, vi behöver den dock senast den 18 april 2021.

Apply for this role

Vacancy search

Related stories