Executive Assistant med intresse för projektarbete

Location

Sweden


Är du ute efter din nästa utmaning och lockas av att befinna dig i ett internationellt bolag där det alltid är något på gång? Är du kommunikativ, har lätt för att prioritera och skulle beskriva dig själv som en doer som aldrig tummar på kvalitéten? Då tror vi att du hittat helt rätt.

Intertrust Group erbjuder legal och finansiell expertis till bolag som vill etablera sig på den nordiska marknaden. Vår verksamhet fokuserar således på företagstjänster inom juridik, ekonomi, lön/HR, fonder, förvaringsinstitut-, agent- och stiftelsetjänster.

Om rollen

Som Executive Assistant kommer din huvudsakliga uppgift vara att supportera vår nordiska regionchef, finnas behjälplig för övriga nordiska ledningsgruppen samt organisationens interna funktioner i pågående aktiviteter och projekt. Du kommer att ansvara för både planering och organisering av det dagliga arbetet men också för att vara proaktiv och drivande i olika projekt. Du kommer framförallt att vara högst delaktig i ledningsgruppens vardag och du erbjuds en roll där du får ta egna initiativ och utvecklas både som person och professionellt.

Detta är en ny roll hos oss och du kommer därför få möjligheten att själv sätta prägel på dess utformning. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innefatta bland annat förberedelser inför ledningsgruppsmöten, presentationer och events av olika slag, koordinering av aktiviteter och projekt, protokollskrivning, bokning av möten och resor. Du kommer även att vara involverad och behjälplig i HR- och IT-relaterade frågor.

Vem är du?

Som person känner du en stark ansvarskänsla, är handlingskraftig och har integritet samt ett öga för detaljer. Du är självgående och ordningsam i ditt arbete och har lätt för att se vad som behöver göras. Du har en god analytisk förmåga och uttrycker dig väl i engelskt tal och skrift. Vidare har du ett positivt förhållningssätt och tycker om att ge service och att få arbeta i ett nära samarbete med din chef och övrig ledning. Vidare ser vi att;

  • Du har en god datorvana och kunskap i hela Office-paketet
  • Du har erfarenhet av projektledning av något slag
  • Det är meriterande med erfarenhet av en liknande roll

Vad erbjuder vi dig?

Intertrust Group är börsnoterat i Nederländerna och har kontor i över 30 länder, globalt är vi över 4000 medarbetare och i norden 140 medarbetare. Då regionchefen är placerad på vårt Malmökontor ser vi att denna roll är det likaså. Kontoret består av arton personer och sitter i fina lokaler nära Malmös centralstation. Hos oss får du en stark teamkänsla och lyxen att få ha övriga världen runt hörnet då mycket arbete sker i samarbete med kollegor som inte bara är från norden utan utspritt i världen. Vi erbjuder dessutom goda utvecklingsmöjligheter samt konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Michelle Gernandt från HR på 070-158 30 99 eller michelle.gernandt@intertrustgroup.com. Sista ansökningsdag är den 14 mars 2021 men intervjuer sker löpande. Vänta med andra ord inte med din ansökan!

Apply for this role

Vacancy search

Related stories