Redovisningsekonom för våra internationella klienter

Location

Sweden


Till vårt största affärsområde Corporate Services söker vi nu en redovisningsekonom som är redo för sitt nästa steg i karriären. Som redovisningsekonom hos oss på Intertrust Group ansvarar du för en egen klientportfölj på internationell nivå och fungerar som deras lokala expert i frågor som rör redovisning och finansiell rapportering. Tillsammans med ditt team hjälps ni varje dag åt för att säkerställa leveransen och för att våra klienter ska nå sina mål.

För att lyckas i rollen känner du dig trygg i redovisning och tycker att det är spännande att få vara med och driva och utveckla rutiner och processer. Du tycker om att dela din kunskap med andra och du är initiativtagande. Om du dessutom är van vid att jobba med många parallella processer samt har förmågan att prioritera så tror vi att du kommer trivas utmärkt hos oss.

Vad blir dina ansvarsområden?

  • Redovisning, månadsrapportering, bokslut och årsredovisningar för klients räkning
  • Löpande kommunikation med klienter, externa parter samt kollegor
  • Samarbete med revisorer och koordinering av revision
  • Delaktighet i affärsområdets tillväxt genom att vara drivande i projekt och klientarbete

Diana, som jobbat som ekonom hos oss i hela åtta år, beskriver sitt arbete såhär;

”Det jag tycker är absolut roligast är variationen, man får göra så många olika saker och arbetar med väldigt olika bolag. Jag skulle helt ärligt säga att jag fortfarande lär mig något nytt varje dag! Min roll skiljer sig en del från den typiska redovisningsekonomen eftersom jag hela tiden växlar mellan fokus på bokföringen, olika rapporter och deadlines med avstämningar och klientmöten vilket gör att det alltid är full fart. Ingen dag är den andra lik och det älskar jag. Jag har frihet under ansvar och trivs med att kunna lägga upp arbetet med mina klienter som jag själv tycker fungerar bäst, men samtidigt vara en del av ett större team duktiga ekonomer. Det jag också tycker är spännande med min roll är att jag jobbar nära juristerna och därför får lära mig mycket av dem. Även att få chansen att arbeta globalt som vi gör, jag stöter på alla möjliga sorters kulturer och människor eftersom klienterna finns representerade över stora delar av världen”

Vem är du?

Som person beskrivs du som självgående och proaktiv. Du skapar struktur i ditt arbete och ditt fokus ligger alltid på leverans. Du har ett coachande förhållningssätt och ser andras framgång lika viktig som din egen. Du har även;

  • Akademisk examen med företagsekonomisk inriktning, eller motsvarande
  • Minst 2-3 års erfarenhet av redovisning
  • Flytande engelska och svenska, i såväl tal som skrift
  • Intresse för service samt att jobba mot klient
  • God systemvana och avancerad användare av Excel

Vad kan vi erbjuda dig?

På Stockholmskontoret är vi idag strax över femtio medarbetare – både ekonomer, jurister samt HR- och lönespecialister. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler centralt beläget i en av Hötorgsskraporna. Här kommer du tillsammans med elva andra kollegor att bli en del av vårt största affärsområde Corporate Services Finance. Vi är flexibla och värderar högt en arbetsplats som kan fungera i symbios med ditt liv - vare sig det handlar om att kunna ta en omgång padel på lunchen eller arbeta hemifrån. Vi erbjuder dessutom goda möjligheter till personlig och professionell utveckling samt konkurrenskraftiga anställningsvillkor.

Ansökan
För frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emma Fors på 070 591 6570 eller emma.fors@intertrustgroup.com. Vid frågor gällande ansökan eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Michelle Gernandt från HR på 070 158 3099 eller michelle.gernandt@intertrustgroup.com. Vi kallar löpande till intervju, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 mars 2021.

Apply for this role

Vacancy search

Related stories