Administrativ medarbejder med interesse for jura og den finansielle sektor til vores voksende forretningsområde Depositary Services

Location

Denmark


Er du struktureret med øje for detaljen men samtidig effektiv og sætter pris på en dynamisk arbejdsplads? Vil du være en del af et team, der er top professionelle men stadig sætter pris på at have det sjovt? Er du en ”do’er”, der ikke er bange for at prøve nye ting? Så er dette et job for dig!

Til vores voksende forretningsområde Depositary Services søger vi nu en administrativ medarbejder til at udvide vores team. Intertrust Group er depositar for alternative investeringsfonde, hvor du vil være en del af den lovpligtige kontrol, der har til hensigt at sikre en høj investorbeskyttelse.

For at lykkes i rollen finder du det spændende at tage ansvar for egne arbejdsopgaver samt at støtte dine kolleger i processer, der bl.a. vedrører monitorering af fondens pengestrømme, gennemgang og analyse af fondsdokumenter, selskabsrapporter, finansielle rapporter, M&A-dokumenter og NAV-beregninger og verificere, at disse er i overensstemmelse med relevant fondsdokumentation, aftaler og lovgivningen.

Rollen indbefatter også en vis del direkte klientkontakt, så det er vigtigt, at du er drevet af at servicere altid med fokus på høj kvalitet. Hvis du også finder det spændende at arbejde i et internationalt miljø, tror vi, at Intertrust Group vil være det rette match.

Omkring dig

Som person er du dynamisk, fleksibel og kommunikativ. Derudover er du drevet af at hjælpe klienter med at opnå deres mål. Du kan lide at arbejde uafhængigt og selvstændigt lige så vel som at være en naturlig del af teamet, og du værdsætter teamets succes lige så meget som din egen.

Derudover har/er du;

  • Kontoruddannet, f.eks. advokatsekretær, eller anden relevant uddannelse
  • Flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt
  • Arbejdserfaring indenfor en professional servicevirksomhed, konsulenthus eller projekt management er en fordel
  • Super bruger i Office (Word, Power Point, Excel)

Om Intertrust Group

Vi leverer ydelser indenfor corporate services, fonde, kapitalmarkedet og private wealth for klienter lokalt såvel som på globalt plan. Intertrust Group arbejder sammen med advokatvirksomheder, revisionshuse og konsulenthuse, multinationale selskaber, finansielle institutioner, fondsforvaltere, high net worth personer og family offices. I dag har vi 4000 specialister ansat fordelt på mere end 30 lande inklusiv nogle af verdens finansielle centre såsom London, Hong Kong, Frankfurt og New York.

Vi tilbyder

  • Et arbejdsmiljø i højt tempo med fokus på din professionelle og personlige udvikling
  • Et team der arbejder tæt sammen og et kontor med mange sociale aktiviteter
  • Lyse kontorer i Nordhavn tæt på metroen og Nordhavn station
  • Konkurrencemæssig løn og medarbejderfordele

For spørgsmål vedrørende rekrutteringen eller stillingen bedes du kontakte Michelle Gernandt, Junior HR Business Partner på telefonnr. +46 701 583 099 eller via e-mail på michelle.gernandt@intertrustgroup.com. Der er løbende samtaler så send din ansøgning så hurtigt som muligt - dog senest den 18. april 2021.

Apply for this role

Vacancy search

Related stories