Jurist sökes till globalt växande bolag med fokus inom bolagsrätt

Location

Sweden


Intertrust Group är börsnoterade och har säte i Holland, hos oss får du möjlighet att arbeta med en spännande portfölj av internationella klienter från hela världen. I rollen som jurist hos Intertrust Group arbetar du nära dina kollegor inom ekonomi och lön/HR och följer klienternas resa på den svenska marknaden. Du arbetar i en spännande marknad med ett globalt nätverk av kollegor, samarbetspartners, rådgivare och klienter.

Vår verksamhet i Sverige fortsätter att växa och vi söker därför ytterligare en kollega till vårt Corporate Services team. På Stockholmskontoret är vi idag är strax under 60 medarbetare och vi sitter centralt i moderna och fina lokaler vid Hötorget, nära centralstationen.

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

Du kommer att ansvara för din egen klientportfölj med daglig klientkontakt när spännande utländska koncerner på ett eller annat sätt vill etablera sig i Sverige. Du kommer vara en del i compliancearbetet genom att ta in och lära känna nya klienter och branscher, samt tillsammans med dina kollegor projektleda, koordinera och administrera den dagliga verksamheten i Sverige i olika transaktioner, tillhandahållande av styrelserepresentation och diverse styrelsearbete, upprättande av bolagshandlingar och likvidationer. Jessica som arbetat som jurist hos oss i 5 år, skulle beskriva det så här;

Utveckling och variation är för mig kärnan i mitt arbete. Inte bara att jag varje dag har friheten att utforma min arbetsdag utifrån en existerande portfölj av spännande klienter från hela världen, jag får också ta in nya klienter och hela tiden lära känna nya branscher. Styrelsearbetet är både roligt och spännande. Du är inte rådgivare men inte heller sedvanlig bolagsjurist, utan spindeln i nätet och den alla vänder sig till. Här finns också möjligheten att ha personliga mål och en plan för utveckling och karriär som gör att man känner sig sedd.

Vem är du?

För att lyckas i rollen trivs du i en dynamisk och händelserik vardag där det alltid är någonting på gång, du har lätt för att prioritera och tummar aldrig på kvaliteten. Du beskriver dig själv som positiv, lösningsfokuserad, service minded och en teamplayer. Vidare trivs du med att ha frihet under ansvar och att arbeta självständigt känns lika naturligt som att samarbeta med dina kollegor. Du har även;

  • Juristexamen eller affärsjuridisk examen
  • Minst två års erfarenhet av juridiskt arbete, till exempel inom bolags- eller skatterätt men även andra erfarenheter kan vara intressanta
  • Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Goda kunskaper i företagsekonomi och arbete för klient/som konsult är meriterande

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi ger dig goda möjligheter till personlig och professionell utveckling samt konkurrenskraftiga anställningsvillkor. Du skräddarsyr din egen plan för hur du vill att framtiden ska se ut. Vi är flexibla och värderar högt en arbetsplats som kan fungera i symbios med ditt liv - vare sig det handlar om att kunna spela en omgång padel på lunchen eller arbeta hemifrån.

För frågor gällande tjänsten eller ansökan är du varmt välkommen att kontakta Michelle Gernandt, Junior HR Business Partner på michelle.gernandt@intertrustgroup.com eller +46 70 158 3099. Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas fort, så skicka gärna en ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 26 april 2021.

Apply for this role

Vacancy search

Related stories