Junior redovisningskonsult till vårt största affärsområde Corporate Services

Location

Sweden


Just nu söker vi dig som har ett par års erfarenhet av redovisning och vill ta nästa steg i din karriär. Vi söker dig som drivs av att ingen dag är den andra lik och värderar ett arbete där teamet, leveransen och att få arbeta brett och internationellt ligger dig varmt om hjärtat.

Om rollen

Som junior redovisningskonsult hos oss på Intertrust Group ansvarar du för en egen klientportfölj på internationell nivå och fungerar som deras lokala expert i frågor som rör redovisning och finansiell rapportering. Du blir en del av vårt största affärsområde Corporate Services Finance som består av femton andra drivna och ambitiösa ekonomer. Tillsammans med kollegorna i Corporate Services Legal samt Payroll & HR säkerställer ni varje dag leveransen och ser till att våra klienter når sina mål. Vi bad Diana, ekonom i teamet, beskriva sin roll och hur det är att arbeta på Intertrust Group:

 "Det jag tycker är absolut roligast är variationen, man får göra så många olika saker och arbetar med väldigt olika bolag. Jag skulle helt ärligt säga att jag fortfarande lär mig något nytt varje dag! Min roll skiljer sig en del från den "typiska redovisningskonsulten" eftersom jag hela tiden växlar mellan fokus på bokföringen, olika rapporter och deadlines med avstämningar och klientmöten vilket gör att det alltid är full fart. Jag har frihet under ansvar och trivs med att kunna lägga upp arbetet med mina klienter som jag själv tycker fungerar bäst, men samtidigt vara en del av ett större team duktiga ekonomer. Att dessutom få arbeta i ett internationellt bolag tycker jag väldigt mycket om. Jag stöter på alla möjliga sorters kulturer och människor eftersom klienterna befinner sig över stora delar av världen”

Vilka blir dina ansvarsområden?

 • Löpande bokföring, fakturahantering, avstämningar
 • Månadsrapportering, bokslut och årsredovisningar för klients räkning
 • Förbereda momsdeklarationer
 • Löpande kommunikation med klienter, externa parter samt kollegor
 • Samarbete med revisorer och koordinering av revision
 • Delaktighet i affärsområdets tillväxt genom att vara drivande i projekt och klientarbete

Vem är du?

Som person har du en ambition att kontinuerligt utvecklas och du söker en organisation som du kan utvecklas inom. Av andra beskrivs du som skarp, snabblärd och noggrann. Du skapar struktur i ditt arbete, har enkelt för att prioritera och ditt fokus ligger alltid på leverans. Du arbetar självständigt när det behövs men värdesätter teamet högt och ser andras framgång lika viktig som din egen. Du har även;

 • Akademisk examen med företagsekonomisk inriktning, eller motsvarande
 • Minst två års erfarenhet av redovisning, erfarenhet av yrkesrollen som redovisningskonsult ses som meriterande
 • Flytande engelska och svenska, i såväl tal som skrift
 • Intresse för service samt att jobba mot klient
 • God systemvana och van användare av Excel

Vad erbjuder vi dig?

På Stockholmskontoret är vi idag strax över 60 medarbetare som sitter i ljusa och fräscha lokaler centralt beläget i en av Hötorgsskraporna. Vi är ett gäng som älskar att hitta på saker tillsammans och vi värderar högt en arbetsplats som kan fungera i symbios med livet - vare sig det handlar om att riva av det där träningspasset på lunchen eller arbeta hemifrån. Vi erbjuder dessutom goda möjligheter till personlig och professionell utveckling samt konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner. Rollen avser en tillsvidareanställning där du arbetar mot klient under konsultlika förhållanden – enligt oss det bästa av två världar!

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Michelle Gernandt, Junior HR Business Partner på 070 158 3099 eller michelle.gernandt@intertrustgroup.com. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan,

vi behöver den dock senast 30 september 2021.

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Related stories