Cand.merc.(jur.) eller cand.jur med interesse for kapitalfonde

Location

Denmark


Vi søger en ny juridisk kollega til vores nordiske Fund Services afdeling. Som en del af den nordiske Fund Services afdeling vil du være med til at servicere danske og internationale investeringsfonde og være involveret i markante private equity transaktioner.

Som Legal Associate er du en nøglespiller i forhold til den juridiske administration af vores kunder, både på fondsniveau og for porteføljeinvesteringer. Du vil med udgangspunkt i vores kontor i Københavns Nordhavn indgå i vores nordiske fondsafdelinger med kontorer i København, Stockholm og Malmø.

For at lykkedes i rollen som Legal Associate vil du værdsætte at skulle levere juridiske ydelser i høj kvalitet, være proaktiv i forhold til dine arbejdsopgaver og vores kunders behov, og øge din faglige kompetence. Du vil arbejde tæt sammen med vores nordiske kunder og deres rådgivere, i forhold til fondsadministration og porteføljepleje.

Om jobbet                                                   

Dine opgaver som Legal Associate i vores Fund Services team vil variere i type og kompleksitet og kræver en hands-on tilgang. Derfor er det vigtigt, at du motiveres af hyppig klientkontakt, forstå deres problemstillinger og heraf konvertere dem til praktiske løsninger. Eksempler på opgaver, der indgår i jobbet, er:

  • Gennemgang og forståelse af fondenes juridiske dokumenter
  • Varetagelse af den praktiske gennemførelse af governance processerne for de enkelte fonde i tæt samarbejde med fondenes rådgivere og ledelsen, herunder mødeindkaldelser og mødeledelse, udarbejdelse af referater og opfølgning på action points
  • Løbende koordination med resten af Fund Services afdeling og eventuelle depositarer for den daglige administration af fondene i bred forstand

Om dig

  • Du er cand.merc.(jur.) eller cand.jur.
  • Vi ser gerne at du har mindst 1 års erfaring, fortrinsvist inden for selskabsret (forudgående kendskab indenfor kapitalfonde er en fordel men ikke et krav), men nyuddannede med den rette profil tages i betragtning
  • Engelsk og dansk på forhandlingsniveau, både i skrift og tale

Som person er samarbejde, fleksibilitet, proaktivitet og kvalitet vigtigt for dig; dit team lykkes sammen som enhed, og du er bevidst om din egen rolle, og hvordan du kan bidrage til den fælles succes. Du er grundig med sans for detaljerne og drives af at levere kvalitetsarbejde. Du forstår at tage ansvar for dit eget arbejde og at indgå med integritet og selvtillid i de mange forskellige samarbejdsrelationer.

Om Intertrust Group

Vi leverer ydelser indenfor corporate services, fonde, kapitalmarkedet og private wealth for klienter lokalt såvel som på globalt plan. Intertrust Group arbejder sammen med advokatvirksomheder, revisionshuse og konsulenthuse, multinationale selskaber, finansielle institutioner, fondsforvaltere, high net worth personer og family offices. I dag har vi over 4,500 specialister ansat fordelt på mere end 30 lande inklusiv nogle af verdens finansielle centre såsom London, Hong Kong, Frankfurt og New York.

Vi tilbyder

  • Faglige udfordringer på højt niveau og mulighed for ansvar i et internationalt og dynamisk miljø
  • Et professionelt arbejdsmiljø med mulighed for at lære og sparre med dygtige kollegaer
  • Kontor centralt beliggende i Københavns Nordhavn med faciliteter så som frokostordning og parkering, trænings- og badefaciliteter mv.
  • Konkurrencedygtige løn- og arbejdsvilkår

Ved spørgsmål bedes du kontakte Michelle Gernandt på telefon nr. +46 70 158 30 99 eller via e-mail på michelle.gernandt@intertrustgroup.com. Der er løbende samtaler så send din ansøgning så hurtigt som muligt - dog senest den 19. januar 2022.

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Related stories