Redovisningekonom eller bolagsjurist? Titta hit!

Location

Sweden | Sweden


Har du en bakgrund inom redovisning eller bolagsrätt och känner att det är dags för en förändring? Skulle du vilja arbeta brett inom din expertis med spännande klienter från alla världens hörn? Söker du en roll där du kan både utmanas och utvecklas? Kom då och arbeta med oss!

På Intertrust Group ansvarar du tillsammans med ditt team för en portfölj av spännande internationella klienter och fungerar som deras lokala expert i frågor som rör antingen bolagsrätt eller redovisning och finansiell rapportering.

Som Financial Account Manager ingår du i ett kvalificerat redovisningsteam där ert huvudsakliga ansvarsområde blir redovisning och finansiell rapportering för våra klienter, alltid med fokus på kvalitet. Diana, ekonom hos oss sedan hela nio år, beskriver sin roll så här:

"Det jag tycker är absolut roligast är variationen, man får göra så många olika saker och arbetar med väldigt olika bolag. Jag skulle helt ärligt säga att jag fortfarande lär mig något nytt varje dag! Min roll skiljer sig en del från den "typiska" redovisningsekonomen eftersom jag hela tiden växlar mellan fokus på redovisningen och bokföringen, olika rapporter och deadlines med avstämningar och klientmöten vilket gör att det alltid är full fart.

Jag har frihet under ansvar och trivs med att kunna lägga upp arbetet med mina klienter som jag själv tycker fungerar bäst, men samtidigt vara en del av ett större team duktiga ekonomer. Att dessutom få arbeta med internationella klienter tycker jag väldigt mycket om. Jag stöter på alla möjliga sorters kulturer och människor eftersom de befinner sig över stora delar av världen”

Som Legal Associate spelar du en viktig roll för affärsområdets utveckling och framgång. Du blir en relationsskapande nyckelspelare som ser till att våra klienter befinner sig i good legal standing, dvs. är involverad i arbetet relaterat till allt ifrån avtalsgranskning och administration av diverse bolagshandlingar till styrelse- och compliancearbete. Du kommer att få chansen att ta in nya klienter och bolag samt lära dig brett om alla möjliga branscher då de klienter vi arbetar med inte bara finns representerade över hela världen, utan också i väldigt olika typer av business.

Vi tror att du skulle trivas utmärkt i Corporate Services om;

  • du gärna befinner dig i ett globalt bolag, med samarbete som sträcker sig långt bortom både Sverige och nordens gränser
  • du är kommunikativ, gillar att ta initiativ och få saker gjorda
  • struktur och förmågan att prioritera kommer naturligt för dig, och du sätter stort värde på kvaliteten i det arbete du gör
  • du tycker om att tänka utanför boxen och optimera processer, och din ambition är att växa, utmanas och att utmana andra
  • du har en akademisk examen och minst ett par års erfarenhet inom ett relevant område.

Låter ovanstående som dig?

Dela gärna ditt CV med oss genom att ansöka via länken, så lovar vi att återkomma så snart vi kan. Om du har några frågor om hur det är att arbeta hos oss ​​eller vår hur vår rekryteringsprocess fungerar, är du varmt välkommen att kontakta HR Business Partner Michelle Gernandt på +46 70 158 30 99 eller michelle.gernandt@intertrustgroup.com.

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Related stories