Legal Assistant

Location

Sweden


Plats: Malmö

Team: Corporate Services Legal

Anställningsform: Tillsvidare

Söker du en dynamisk organisation där det internationella är vardag? Trivs du bäst när du får ta ansvar och möjlighet att utvecklas? Kom och bli en del av vårt team!

Om rollen

Som Legal Assistant hos oss får du arbeta tillsammans med våra jurister i en spännande portfölj av internationella klienter från hela världen, spridda i olika branscher. Vi fungerar som deras lokala expert i frågor som rör allt från bolagsadministration till compliance och övergripande styrelsearbete. Du erbjuds en kvalificerad och bred roll där både klienten och teamet står i centrum.

Tjänsten är tvådelad och innebär främst att assistera vårt affärsområde Corporate Services genom att stötta dina kollegor i arbetet för våra klienter. Den andra delen av tjänsten innebär att du kommer att ha övergripande ansvar för kontoret, både administrativt och praktiskt. På Malmökontoret är vi idag 20 kollegor som sitter centralt beläget precis vid centralstationen.

Dina ansvarsområden

Det finns inte riktigt någon ”vanlig dag” på Intertrust Group utan du kommer ha en väldigt varierande vardag med många olika kontaktytor. Din roll blir både supporterande och koordinerande, och du kommer att bli ett efterlängtat tillskott till hela kontoret. Om du var Legal Assistant hos oss idag, skulle nästa veckas to-do-list kunna se ut så här:

  • Ta fram ett utkast på protokoll och se till att Lisa är redo inför styrelsemötet på onsdag. Ansvara för att allt runt omkring flyter på gällande resa, lunchbokning och mötesmaterial
  • Uppdatera klientmapp med KYC information
  • Se till att vi fått efterfrågade dokument från klient samt stäm av att dokumenten från Skatteverket stämmer utifrån vad som sades på klientmötet. Utgå från det protokoll jag tog därifrån samt underlag från klient
  • Sortera posten samt göra en översikt på vilka fakturor som ska till James innan de ska till klient
  • Se till att bud av original kommer ut till Advokatbyrån innan lunch på tisdag

Din profil

För att lyckas i rollen trivs du i en dynamisk och händelserik vardag där det alltid är någonting på gång. Du har därför lätt att prioritera, skapa överblick och ta initiativ till att saker blir gjorda. Du beskriver dig själv som noggrann, lösningsorienterad och en teamplayer. Vidare tycker du om att ha frihet under ansvar och att arbeta självständigt känns lika naturligt som att samarbeta med dina kollegor. Du har även;

  • Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Goda kunskaper i Office-programmen, framförallt Word
  • Tidigare arbete inom liknande roll är meriterande men inte ett krav

Om Intertrust Group

Vi på Intertrust Group är ett globalt ledande bolag när det kommer till att leverera företags- och fondlösningar till klienter som verkar och investerar på den internationella marknaden. Vi är över 4000 kollegor utspridda i över 30 länder i Europa, USA, Asien och Mellanöstern. Tillsammans i team levererar vi högkvalitativa och skräddarsydda tjänster inom juridik, redovisning, lön, fonder, förvaringsinstitut och kapitalmarknad - alltid med syfte att bygga långsiktiga relationer.

Vad vi erbjuder dig

Att jobba hos oss innebär att vara en del av ett dynamiskt, internationellt och växande bolag. Det innebär också att du erbjuds riktigt bra möjligheter till både personlig och professionell utveckling genom lokala och globala mobilityprogram. Vårt globala mobilityprogram gör det exempelvis möjligt för dig som är vass i din roll att skaffa erfarenhet utomlands på något av våra andra Intertrustkontor. Vi erbjuder dessutom konkurrenskraftiga anställningsvillkor och härliga förmåner.

Ansök nu

Intresserad? Vi ser fram emot att höra från dig! Ansök genom att bifoga ditt CV, samt personligt brev om du vill. Om du har frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Junior HR Business Partner Michelle Gernandt på 070 158 30 99 eller michelle.gernandt@intertrustgroup.com. Vi kallar löpande till intervju, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 december 2021.

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Related stories