Regnskabsmedarbejdere med klientansvar

Location

Denmark


Sted: København

Afdeling: Corporate Services Finance

Ledigtype: Heltid

 

Corporate Services teamet ved Intertrust Group Denmark har fuld fart på, og vi er derfor på udkig efter en ny kollega, som kan bidrage til vores eksisterende team. Har du lyst til at arbejde i en international organisation og foretrækker du en rolle, hvor der er mulighed for at variere de daglige rutiner med klientkontakt? Så er dette stillingen for dig.

 

Som Financial Account Manager har du din egen klientportefølje på internationalt niveau og fungerer som deres lokale ekspert med ansvar for bogføring og rapportering, herunder momsrapportering og opstilling af årsrapporter. Du er en vigtig supportfunktion for dine klienter og du har daglig kommunikation med klienter og kolleger - på både den regnskabsmæssige- og den juridiske side - såvel som med revisorer, advokater og myndigheder.

 

Om jobbet

Du arbejder med en kombination af bogholderi og selskabsadministration for dine klienter, hvilket inkluderer:

 • Bogføring, afstemninger, periodiseringer og andre løbende opgaver
 • Kontakt til banker, revisorer, advokater og andre samarbejdspartere
 • Udarbejde både interne og eksterne rapporteringer, herunder årsrapporter og skattehæfter
 • Være klientansvarlig og have det fulde overblik over klientporteføljen
 • Du har dialogen direkte med klienterne og fungerer som deres sparringspartner
 • Generelle ad hoc-opgaver i forbindelse med overstående

 

Din baggrund og profil

 • Relevant økonomisk uddannelse med fokus på økonomi og regnskab
 • Gerne erfaring med økonomistyring
 • God forståelse af virksomhedsstrukturer, gerne K/S’er
 • Har arbejdet på tværs af teams og klienter, med mange bolde i luften
 • Flydende i dansk og engelsk, både i tale og skrift
 • Erfaring med Visma Business, Investran, CaseWare, Excel og evt. andre digitale værktøjer er en fordel

 

Som person beskrives du som skarp, ansvarsfuld og grundig; dit team lykkes sammen som enhed, og du er bevidst om din egen rolle, og hvordan du kan bidrage til den fælles succes. Du forstår at tage ansvar for dit eget arbejde og at indgå med integritet og selvtillid i de mange forskellige samarbejds¬relationer. Du er struktureret og god til at bevare overblikket, og trives med at at have mange bolde i luften.

 

Om Intertrust Group

 

Intertrust Group er en global leder inden for corporate services, som tilbyder teknologibaserede selskabs- og fondsløsninger til klienter, der har internationale aktiviteter. Koncernen har over 4.000 ansatte på tværs af 30 jurisdiktioner i Europa, Amerika, Asien og Mellemøsten. Som ét team leverer vi skræddersyede løsninger af høj kvalitet til fonde, selskaber, kapitalmarkedets parter og formuende kunder med det for øje, at opbygge gode og vedvarende relationer.

 

Det vi kan tilbyde dig

 

Et arbejde i Intertrust medfører, at man er en del af en dynamisk, international og vækstorienteret virksomhed. Vores internationale mobilitetsprogram giver talenter enestående muligheder for professionel og personlig udvikling. Som vores næste kollega får du et tilknyttet team og et kontor med mange sociale aktiviteter. Vi sidder i lyse kontorer i Nordhavn, tæt på Østerport og vi tilbyder endvidere en konkurrencedygtig løn og personalegoder, der matcher dine kvalifikationer og erfaring.

 

Ansøg nu

 

Interesseret? Vi vil rigtig gerne høre fra dig. Ved at klikke “Ansøg” indsendes dit CV og send gerne en motiveret ansøgning også. For spørgsmål vedrørende rekrutteringen eller stillingen bedes du kontakt Junior HR Business Partner Michelle Gernandt på +4670 158 30 99 eller michelle.gernandt@intertrustgroup.com. Der er løbende samtaler så send din ansøgning så hurtigt som muligt - dog senest den 20. december 2021.

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Related stories