Payroll Specialist

Location

Denmark


Vi søger netop nu en engageret Payroll Specialist, der har interesse of flair indenfor løn og som altid har højt fokus på at levere et godt stykke arbejde.

Arbejdsrollen

Stillingen er en del af Payroll teamet som leverer lønadministration. Dette er primært med fokus på internationale klienter, ofte i samarbejde med kollegaer fra de andre service-teams i Intertrust Danmark. Til den rette person tilbyder vi en varieret rolle indenfor Payroll, hvor du har muligheden for at udvikle dig fagligt og udvide dit netværk. Stillingen er perfekt for dig, der leder efter en ny udfordring og søger en varieret arbejdsdag med et internationalt islæt.

For at få succes med stillingen kræver det en høj interesse for lønadministration, at du tager ansvar for dine arbejdsopgaver og arbejder godt sammen med dit team. Hvis du dertil også har en interesse indenfor personlig udvikling og klientarbejde, så tror vi, at du er perfekt til stillingen.

Arbejdsopgaver

  • Administration af forskellige Payrolls, herunder bearbejdning af løndata, håndtering af lønsedler, assistance med betaling af lønninger, forskellige former for rapporteringer samt afstemninger på vegne af klienten
  • Assistere klienter med andre HR-relaterede behov såsom pension, sygdomsadministration og refusion

Om dig

  • Det vil være en fordel hvis du har erfaring med international kundeadministration og service
  • Du har forståelse for de danske arbejdsmarkedsregler og praksisser, der er relevante for løn
  • Du har flair for Excel og hvis du tilmed har kenskab til Epos er dette en fordel
  • Du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tal

Som person beskrives du som selvstændig og fleksibel, og du har fokus på klientpleje. Med din praktiske og løsningsorienteret tilgang skaber du resultater og løser kundernes behov. Herudover kan du kommunikere med præcision og finder glæde ved samarbejde, såvel internt med kolleger som med eksterne kunder og forretningspartnere.

Om Intertrust Group

Vi leverer ydelser indenfor corporate services, fonde, kapitalmarkedet og private wealth for klienter lokalt såvel som på globalt plan. Intertrust Group arbejder sammen med advokatvirksomheder, revisionshuse og konsulenthuse, multinationale selskaber, finansielle institutioner, fondsforvaltere, high net worth personer og family offices. I dag har vi over 4,500 specialister ansat fordelt på mere end 30 lande inklusiv nogle af verdens finansielle centre såsom London, Hong Kong, Frankfurt og New York.

Vi tilbyder

  • Faglige udfordringer på højt niveau og mulighed for ansvar i et internationalt og dynamisk miljø
  • Et professionelt arbejdsmiljø med mulighed for at lære og sparre med dygtige kollegaer
  • Kontor centralt beliggende i Københavns Nordhavn med faciliteter så som frokostordning og parkering, trænings- og badefaciliteter mv.
  • Konkurrencedygtige løn- og arbejdsvilkår

Ved spørgsmål bedes du kontakte Michelle Gernandt på telefon nr. +46 70 158 30 99 eller via e-mail på michelle.gernandt@intertrustgroup.com. Der er løbende samtaler så send din ansøgning så hurtigt som muligt - dog senest den 30. november 2022.

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Related stories