Administrativ Assistent sökes till affärsområde Agency & Trustee Services 

Location

Sweden


Plats: Stockholm 

Team: Agency & Trustee Services 

Anställningsform: Tillsvidare 

Vi söker en administrativ assistent till vårt affärsområde Agency & Trustee Services, eftersom vår nuvarande assistent inom kort kommer axla en ny roll inom företaget. Som assistent hos oss erbjuds du ett kvalificerat och brett arbete där både klienten och teamet står i centrum. Vi söker dig som identifierar och genomför lösningar där andra ser problem och dig som med stolthet kan säga att i din leverans stämmer detaljerna 

Om rollen 

Som administrativ assistent hos oss jobbar du tätt tillsammans med resten av teamet, bestående av 4 jurister, för att säkerställa leverans till klient. Teamets huvudsakliga affärsidé är att representera investerare och tillvarata deras intressen i samband med utgivande av olika typer av obligationer och lånestrukturer. Detta innebär att rollen medför daglig kontakt med advokater, myndigheter, banker och andra aktörer på den finansiella marknaden.  

På kontoret är vi idag 65 personer som sitter i ljusa och fräscha lokaler centralt beläget (på tionde våningen!) i en av Hötorgsskraporna. Vi söker dig som drivs av att få prestera i en miljö med högt tempo, har god administrationsförmåga, värderar teamets framgång lika högt som din egen samt vill bli en del av vårt team i Stockholm.  

Dina ansvarsområden 

Det finns inte riktigt någon ”vanlig dag” på Intertrust Group utan du kommer ha en varierande vardag med många olika kontaktytor. Din roll blir både supporterande och koordinerande, och du kommer att bli en nyckelspelare i teamet 

Om du var administrativ assistent hos oss skulle nästa veckas to-do-list kunna se ut så här: 

  • Självständigt utföra administrativa kundrelaterade uppgifter dagligen och veckovis; 
  • Hålla ordning och reda på de värdehandlingar som förvaras hos oss 
  • Stötta teamet genom att sköta administration av interna system; 
  • Registrera röster i skriftliga förfaranden; 
  • Populera mallar för protokoll etc; 
  • Vara behjälplig i ad hoc uppgifter. 

Din profil 

För att lyckas i rollen trivs du i en dynamisk och händelserik vardag där det alltid är någonting på gång. Du har därför lätt att prioritera, skapa överblick och ta initiativ till att saker blir gjorda. Du beskriver dig själv som noggrann, lösningsorienterad och en teamplayer. Vidare tycker du om att ha frihet under ansvar och att arbeta självständigt känns lika naturligt som att samarbeta med dina kollegor. Du har även; 

  • Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift 
  • Goda kunskaper i Office-programmen, framförallt Word och Excel
  • Tidigare arbete inom liknande roll är meriterande men inte ett krav 

 

Om Intertrust Group 

Vi på Intertrust Group är ett globalt ledande bolag när det kommer till att leverera företags- och fondlösningar till klienter som verkar och investerar på den internationella marknaden. Vi är över 4000 kollegor utspridda i över 30 länder i Europa, USA, Asien och Mellanöstern. Tillsammans i team levererar vi högkvalitativa och skräddarsydda tjänster inom juridik, redovisning, lön, fonder, förvaringsinstitut och kapitalmarknad - alltid med syfte att bygga långsiktiga relationer. 

Vad vi erbjuder dig 

Att jobba hos oss innebär att vara en del av ett dynamiskt, internationellt och växande bolag. Det innebär också att du erbjuds riktigt bra möjligheter till både personlig och professionell utveckling genom lokala och globala mobilityprogram. Vårt globala mobilityprogram gör det exempelvis möjligt för dig som är vass i din roll att skaffa erfarenhet utomlands på något av våra andra Intertrustkontor. Vi erbjuder dessutom konkurrenskraftiga anställningsvillkor och härliga förmåner. 

Ansök nu 

Intresserad? Vi ser fram emot att höra från dig! Ansök genom att bifoga ditt CV, samt personligt brev om du vill. Om du har frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta HR Business Partner Ellen Rue070 840 46 49 eller ellen.rue@intertrustgroup.com. Vi kallar löpande till intervju, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 maj 2022. 

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Related stories