Jurist för internationella klienter till Intertrust Group

Location

Sweden


Just nu söker vi dig som har några års erfarenhet av juristyrket och vill ta nästa steg i din karriär. Vi söker dig som drivs av att ingen dag är den andra lik och värderar ett arbete där teamet, leveransen och att få arbeta brett och internationellt ligger dig varmt om hjärtat.

Om rollen

Som jurist hos oss ansvarar du för din egen klientportfölj när utländska koncerner vill etablera sig i Sverige. Du kommer att tillsammans med dina kollegor koordinera och leda den formella delen av deras lokala verksamhet som kan innebära allt från administration av klientbolagens handlingar till övergripande styrelsearbete.

Idag sitter vi 65 personer på Stockholmskontoret varav juristteamet består av 15 kollegor. Du kommer att bli en del av vårt största afförsområde Corporate Services, där du i tätt samarbete med både våra ekonomer och lönespecialister alltid kavlar upp ärmarna och säkerställer att klienterna uppnår sina mål. Jessica, som jobbat som jurist hos oss i sex år, beskriver sitt arbete såhär;

”Det jag lockades av var att få ta in nya klienter och bolag, att få lära mig brett om olika branscher och den stora friheten att få utforma dels min arbetsdag själv men också min roll i teamet. Att jobba på Intertrust är väldigt ”outside the box” och skiljer sig en del från att jobba på byrå – här arbetar jag en dag med upprättande och granskning av protokoll och diverse bolagshandlingar, nästa dag biträder jag vid utdelningar eller kapitaltillskott och veckan efter sitter jag med i styrelsemöten och har kontakt med advokater, revisorer och skatterådgivare från alla världens hörn”

Vem är du?

Som person är du prestigelös, flexibel och kommunikativ. Vidare drivs du av att ha ansvar och att arbeta självständigt känns lika naturligt som att samarbeta med ditt team. Du har även;

  • Minst ett par års erfarenhet av juridiskt arbete, t ex inom bolags- eller skatterätt
  • Utbildning/examen inom juridik
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift. Gärna kunskaper i ytterligare språk
  • Goda kunskaper i företagsekonomi eller arbete för klient/som konsult är meriterande

Vad kan Intertrust erbjuda dig?

  • En snabbrörlig och internationell organisation med goda möjligheter till kompetensutveckling
  • En hybrid arbetsplats med möjlighet till att arbeta hemifrån
  • Konkurrenskraftiga anställningsvillkor och generösa förmåner – vad sägs om exempelvis ett friskvårdsbidrag på 5000 kr och SL-kort varje månad?
  • Om du precis som oss värdesätter en stark teamkänsla och ett kontor med många sociala aktiviteter så har du hittat helt rätt

För frågor gällande tjänsten eller ansökan är du varmt välkommen att kontakta vår HR Business Partner Ellen Rue på ellen.rue@intertrustgroup.com eller +46 70 840 46 49. Vi kallar löpande till intervju, så skicka gärna din ansökan (personligt brev, CV samt betyg) så snart som möjligt, dock senast den 31 maj 2022.

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Related stories