Redovisningskonsult

Location

Sweden


Plats: Stockholm eller Malmö
Team: Corporate Services Finance
Anställningsform: Tillsvidare

Känner du dig trygg i redovisning och tänker att det är dags för ditt nästa karriärkliv? Ser du dig själv i en bred roll där du jobbar nära dina kollegor i arbetet för våra internationella klienter, där redovisnings- och bokslutsarbetet kombineras med spännande klientmöten och avstämningar? Kom och jobba med oss på Intertrust Group!

Om rollen

Tillsammans med dina femton kollegor kommer du att bli en del av vårt största affärsområde, Corporate Services Finance. Du kommer att arbeta med en väldigt varierad klientportfölj där alla möjliga branscher och länder är representerade, och där ditt fokus främst ligger på redovisning och finansiell rapportering. Dina ansvarsområden är bland annat månadsbokslut, rapportering och årsredovisningar samt löpande kommunikation med klienter, revisorer och skatterådgivare. Du får även chansen att samarbeta med våra jurister och lönespecialister i arbetet för våra klienter, då det inte är ovanligt att uppdragen sträcker sig vidare än teamen.

Om dina arbetsuppgifter

Hos oss på Intertrust Group finns det ingen ”typisk dag” och veckorna kan se ganska olika ut beroende på period. Vi tror att du drivs av att befinna dig i en händelserik vardag med mycket fokus på kvalitet i det du gör, då det är något vi värderar högt. Vi tror även att du uppfylls av att hjälpa andra, och har vana av att arbeta med service. Vi tror att om du skulle vara en del av teamet, är detta hur din nästa veckas ”to-do list” skulle kunna se ut:

  • Färdigställ kvartalsrapportering till Klient X AB
  • Återkoppla till kollega att Klient Y AB behöver ytterligare finansiering/likviditet
  • Upprätta momsavstämning för Klient Z AB
  • Svara på Klient Q ABs fråga om momsdeklaration och skattehantering
  • Mejla revisorn till Klient P ABs för att planera revision
  • Boka in kvartalsmöte med Intertrust teamet, jurist + lön + redovisning för Klient O ABs räkning

Mer om dig

  • Du har en akademisk examen med företagsekonomisk inriktning, eller motsvarande
  • Du har arbetat minst tre år med redovisning, gärna i en roll som konsult/mot klient
  • Du är flytande i både engelska och svenska, både när du skriver och pratar
  • Du har god systemvana och är van användare av Excel

Om Intertrust Group

Vi på Intertrust Group är ett globalt ledande bolag när det kommer till att leverera företags- och fondlösningar till klienter som verkar och investerar på den internationella marknaden. Vi är över 4000 kollegor utspridda i över 30 länder i Europa, USA, Asien och Mellanöstern. Tillsammans i team levererar vi högkvalitativa och skräddarsydda tjänster inom redovisning, juridik, lön, fonder, förvaringsinstitut och kapitalmarknad - alltid med syfte att bygga långsiktiga relationer.

Vad vi erbjuder dig

Att jobba hos oss innebär att vara en del av ett dynamiskt, internationellt och växande bolag. Det innebär också att du erbjuds riktigt bra möjligheter till både personlig och professionell utveckling genom vårt lokala och globala Mobilityprogram – Intertrust Academies. Vårt Global Mobility-program gör det exempelvis möjligt för dig som är vass i din roll att skaffa erfarenhet utomlands på något av våra andra Intertrustkontor. Vi erbjuder även konkurrenskraftiga anställningsvillkor och härliga förmåner.

Ansök nu


Intresserad? Vi ser fram emot att höra från dig! Ansök via ”Apply”-knappen där du kommer att kunna bifoga ditt CV, och personligt brev om du vill. Om du har frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta HR Business Partner Michelle Gernandt på 070 158 30 99 eller michelle.gernandt@intertrustgroup.com.

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Related stories