Finance Business Partner

Location

Denmark


Lokation: København
Afdeling: Internal Finance
Stillingstype: Fast stilling, fuldtid


Er du på udkig efter nye udfordringer, hvor du kommer til at arbejde internationalt, men lokalt forankret? Ønsker du at blive en del af et sammentømret team? Så kom og arbejd med os hos Intertrust Group.

Om stillingen

I et dynamisk team bestående af otte kolleger, vil du både sætte rammerne og udvikle vores nordiske interne økonomifunktion i en ekspanderende fase af vores fortsatte vækst. Udover dine forretningskolleger på tværs af de nordiske kontorer, kommer du til at arbejde sammen med både junior- og seniorkolleger i Internal Finance. Her kommer du til at spille en vigtig rolle for succes og udvikling af supporten over for dine kollegaer i forretningen. Du vil tage del i oprettelse og udvikling af processer til rapportering, månedsafslutningsrapportering, prognoser og budgettering samt daglige løbende opgaver såsom forespørgsel fra kollegaer, der arbejder med kunder, undersøgelser fra statslige organisationer, lovpligtige ansøgninger, ad hoc økonomiske forespørgsler og meget mere.

Du vil arbejde tæt sammen med og rapportere direkte til vores nordiske Finance Director, og din rolle vil være at støtte alle de nordiske lande, hvilket betyder, at nogle forretningsrejser kan være påkrævet. Vores nordiske kontorer er alle centralt beliggende i København, Malmø, Stockholm, Oslo og Helsinki.

Arbejdsopgaver

  • Afstemninger, rapportering og månedsafslutninger
  • Forecasting og budgettering
  • Månedlig opfølgning på tal sammenholdt med prognose og budget
  • Deltage i årsafslutninger, revisioner og årsrapporter
  • Udvikle og forbedre interne processer

Om dig

  • Du har en regnskabsmæssig baggrund og en veludviklet forståelse for bogføring
  • Du har mindst 4 års relevant erfaring fra enten Sverige, Danmark, Finland eller Norge
  • Du har en økonomisk uddannelse med fokus på økonomi og regnskab, business administration eller lignende
  • Du har avancerede færdigheder i Excel og en veludviklet systemanvendelse. Erfaring med SAP er en fordel
  • Flydende i engelsk er et must, andre nordiske sprog er en fordel


Som person er du innovativ og du kan lide at lære nyt og udvikle dig fagligt såvel som personligt. Du er desuden analytisk, skarp og brænder for dit arbejde. Andre beskriver dig som detaljefokuseret og struktureret og, da du er ambitiøs – du går ikke på kompromis med kvaliteten selvom deadline er kort.

Om Intertrust Group

Intertrust Group er en global leder i levering af teknologibaserede virksomheds- og fondsløsninger til kunder, der opererer og investerer i det internationale forretningsmiljø. Vi har over 4.500 ansatte på tværs af 30 jurisdiktioner i Europa, Amerika, Asien og Mellemøsten. Som et team leverer vi skræddersyede fonds-, virksomheds-, kapitalmarkeds- og private formuetjenester af høj kvalitet til vores kunder, altid med henblik på at opbygge langsigtede relationer.

Vi tilbyder

At arbejde hos Intertrust betyder at træde ind i en dynamisk, international og vækstorienteret virksomhed. Vi tilbyder dig enestående muligheder for din faglige og personlige udvikling gennem vores lokale og globale mobilitetsprogrammer. Hos Intertrust er der også en stærk tro på synergierne ved at gøre tingene sammen, både på og uden for kontoret – enten hvis det handler om et morgenmadsseminar, løbeklubber, holdaktiviteter eller uformel drinks efter arbejde. Derudover tilbyder vi en konkurrencedygtig løn og store fordele, der står mål med dine kvalifikationer og erfaring. Sidst, men ikke mindst, sætter vi stor værdi i balance mellem arbejde og privatliv, hvorfor fjernarbejde på deltid er en mulighed.

Ansøg nu

Interesseret? Vi vil meget gerne høre fra dig! Klik venligst på "Apply" for at indsende dit CV og ansøgning. For mere information om denne stilling, kontakt venligst Michelle Gernandt, HR Business Partner på +46 70 158 30 99 eller michelle.gernandt@intertrustgroup.com.

#LI-MG1.

Apply for this role

Vacancy search

Stories