Financial Account Manager med interesse for fondsadministration

Location

Denmark


Hvis du har en bred baggrund inden for regnskab og controlling, et ønske om et jobskifte og at blive en del af et stadigt voksende Funds Services-team, hvor videndeling og samarbejde er nøglen til succes, så er dette måske den mulighed, du har ledt efter.

Om stillingen

Da vores Fund Services-afdeling vokser og får nye kunder og spændende muligheder, søger vi en endnu en medarbejder, som kan supplere afdelingens ressourcer. Som Financial Account Manager i Fund Services-afdelingen skal du bidrage til at sætte rammerne for og bestemme, hvordan vi leverer vores ekspertise inden for kapitalfonde til kunderne.

Du vil blive en central del af teamet med ansvaret for en af vores største kunder, hvor du hovedsagelig vil beskæftige dig med regnskabsudarbejdelse og finansiel rapportering for de alternative investeringsfonde. Dit daglige arbejde vil være varieret, hvor ingen dage ligner hinanden. Nedenfor kan du imidlertid få en fornemmelse af, hvordan dine daglige arbejdsopgaver kunne se ud.

Du vil være ansvarlig for:

  • Den daglige behandling af porteføljetransaktioner i investeringsfondene, herunder afstemning af de likvide beholdninger og udarbejdelse af værdiansættelsen for porteføljer i investeringsfonde af middel til høj kompleksitet.
  • Den løbende bogføring, herunder afstemning, likviditetsstyring og besvarelse af daglige kundeforespørgsler.
  • Håndtering af alle anmodninger og forespørgsler fra fondsforvaltere, investorer, revisorer og andre aftaleparter eller offentlige tilsynsorganer.
  • Indhentelse af finansielle oplysninger og udarbejdelse af tidsplaner til brug for revisionsprocessen, gennemgå udkast til reviderede regnskaber og bidrage til løsning af eventuelle revisionsspørgsmål, fremsendelse af kvartalsrapportering samt øvrige meddelelser til fondsforvaltere eller investorer.

Din baggrund

For at få succes i stillingen skal du have en bred baggrund inden for regnskab, controlling eller revision, og du skal være i stand til at støtte dine kolleger på juniorniveau. Det er derfor vigtigt, at du er en dygtig mentor og altid har som mål at opnå resultater på baggrund af kollektivt samarbejde. Desuden er du ikke bange for at træde udenfor din tryghedszone og prøve noget nyt. Du er ambitiøs og handlekraftig. Hvis du nemt skaber dig et overblik over de opgaver, der skal løses, så vil du virkelig trives her hos os. Vi ser også gerne, at du:

  • Har en akademisk baggrund inden for finans, revision eller erhvervsøkonomi.
  • Har mindst 4 års relevant erfaring inden for de ovenfor beskrevne områder.
  • Behersker engelsk og dansk på højt niveau, skriftligt såvel som mundtligt.
  • Har erfaring med regnskabskontrol, har arbejdet i en international virksomhed eller som konsulent, hvilket vil være en fordel.
  • Har erfaring med Visma Business, Investran, CaseWare eller er avanceret viden om Excel er en fordel.

Om Intertrust Group

Intertrust Group er en global leder inden for corporate services, som tilbyder teknologibaserede selskabs- og fondsløsninger til klienter, der har internationale aktiviteter. Koncernen har over 4.500 ansatte på tværs af 30 jurisdiktioner i Europa, Amerika, Asien og Mellemøsten. Som et team leverer vi skræddersyede løsninger af høj kvalitet til fonde, selskaber, kapitalmarkedets parter og formuende kunder med det for øje, at opbygge gode og vedvarende relationer.

Det, vi kan tilbyde

At arbejde hos Intertrust betyder, at man er en del af en dynamisk, international og vækstorienteret virksomhed. Vores internationale mobilitetsprogram giver kandidater en enestående mulighed for at opnå faglig og personlig udvikling. Som vores nye kollega får du ansvar din egen portefølje og bliver en del af et miljø med mange sociale aktiviteter. Vi sidder i lyse lokaler i Nordhavn tæt på Østerport, og vi tilbyder endvidere konkurrencedygtig løn og personalegoder, der svarer til dine kvalifikationer og din erfaring.

Ansøg nu!

Hvis du er interesseret, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Klik på “Ansøg” og indsend dit CV og også gerne en motiveret ansøgning. Har du spørgsmål vedrørende rekrutteringen eller stillingen, bedes du kontakte HR Business Partner Michelle Gernandt på telefon: +46 70 158 30 99 eller via e-mail til: michelle.gernandt@intertrustgroup.com. Vi holder løbende samtaler, og det vil derfor være en god idé at sende din ansøgning så hurtigt som muligt - og senest den 31. oktober 2022.

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Related stories