Lönekonsult med fokus på implementationer av nya klienter

Location

Sweden


Har du ett par-tre års erfarenhet av lön och känner att det är dags att ta dig an ett större ansvar? Har du arbetat med eller är nyfiken på att implementera nya klienter? Lockar ett internationellt bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Fortsätt att läsa!

Vår typiska klient är ett utländskt bolag som vill etablera sig i Sverige och behöver hjälp med hela processen, från arbetsgivarregistrering till inlämning av AGI. Rollen innebär dels att du kommer att arbeta med ett antal klienter med varierande antal anställda och ha hand om hela löneprocessen. Den innebär också att du tillsammans med en kollega ansvarar för implementationer av nya klienter, där fokus är att säkerställa att de kommer på fötter vad gäller lön och svensk arbetsrätt.

I rollen som lönekonsult är ingen dag den andra lik och problemlösning sträcker sig långt bortom enbart löneberedning. Självklart ingår du i ett team av flera duktiga löne- och HR-konsulter där självständigt arbete med ansvar över egna klienter kombineras med teamwork. Frågor som kommer in kan vara obeprövad mark och då bollar vi ofta med varandra för att hitta bästa lösning för klienten.

Vilka blir dina ansvarsområden?

  • Löpande svensk lönehantering för våra klientbolag såsom att bereda lön, hantera avvikelser och personalförändringar, rapporteringar samt avstämningar med eget ansvar för kvalitetssäkring
  • Supporta våra klienter i alla möjliga lön & HR-frågor
  • Implementering av nya klienter
  • Kontakt med klienter och deras anställda samt kontinuerligt samarbete med våra jurister och ekonomer i hela Corporate Services-teamet
  • Vara proaktiv och initiativrik för att säkerställa kvaliteten av servicen till klienter
  • Vara drivande i klientärenden och följa upp med inblandade parter
  • Delaktig i utvecklingen av affärsområdet

Vem är du?

Som person drivs du av att utvecklas och lära nytt, du är kommunikativ och ser samarbete som nyckeln till framgång. Då du kommer att ansvara för flera klienter är det viktigt att du har lätt för att prioritera och kavlar upp ärmarna där det behövs. Du ser charmen i att arbetet som lönekonsult innebär att arbetsbelastningen varierar ganska stort genom en vanlig månad. Då mycket klientkontakt sker på engelska ser vi att det är något du känner dig bekväm med, tycker är kul och gärna utvecklas inom. Du har en utbildning inom lön alternativt motsvarande erfarenhet av lönearbete.

Vidare ser vi att det är meriterande om du har;

  • Erfarenhet av Hogia Lön Plus och Flex HRM samt systemintresse
  • Erfarenhet från konsultverksamhet, ekonomi eller liknande arbete
  • Kunskap inom frågor rörande implementationer av nya klientbolag/uppsättning av lön

Vad kan vi erbjuda dig?

På Stockholmskontoret är vi idag 70 kollegor som sitter i ljusa och fräscha lokaler centralt beläget i en av Hötorgsskraporna. Hos oss får du en stark teamkänsla och lyxen att få ha övriga världen runt hörnet då våra klienter finns representerade över stora delar av världen. Vi är flexibla och värderar högt en arbetsplats som kan fungera i symbios med ditt liv - vare sig det handlar om att kunna ta en omgång padel på lunchen eller arbeta hemifrån. Vi erbjuder dessutom goda möjligheter till personlig och professionell utveckling samt konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner. Vad sägs exempelvis om ett friskvårdsbidrag på 5000 kr och SL kort varje månad?

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta HR Business Partner Michelle Gernandt på 070 158 30 99 eller michelle.gernandt@intertrustgroup.com. Vi kallar löpande till intervju, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, och senast den 31 augusti 2022.

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Stories