Redovisningskonsult med intresse för fastighetsbranschen

Location

Sweden


Plats: Stockholm eller Malmö
Team: Corporate Services Finance
Anställningsform: Tillsvidare

Känner du dig trygg i redovisning och är nyfiken på eller har erfarenhet inom fastighetsbranschen? Ser du dig själv i en bred roll där du jobbar nära dina kollegor i arbetet för våra internationella klienter, där redovisnings- och bokslutsarbetet kombineras med spännande klientmöten och avstämningar? Kom och jobba med oss!

Om rollen

Tillsammans med dina 22 kollegor kommer du att bli en del av vårt största affärsområde, Corporate Services Finance. Arbetet sker i en varierad klientportfölj där olika länder och branscher är representerade. Då vi ser ett stort inflöde av fastighetsuppdrag kan fokus komma att ligga på dessa om du har ambitioner att utvecklas inom området. Du blir med andra ord dina klienters lokala expert i allt som rör redovisning och finansiell rapportering. Du får även chansen att samarbeta med våra jurister och lönespecialister i arbetet för våra klienter, då det inte är ovanligt att uppdragen sträcker sig vidare än teamen.

Dina ansvarsområden blir bland annat:

  • Hela ”A – Ö processen” i redovisning dvs. allt från månadsrapportering och bokslut till upprättande av årsredovisning
  • Löpande kommunikation med klienter, revisorer och skatterådgivare
  • Delaktighet i affärsområdets tillväxt genom att vara drivande i projekt samt förbättra rutiner och processer

Vem är du?

Hos oss på Intertrust Group finns det ingen riktig ”typisk” dag utan veckorna kan se ganska olika ut beroende på period. Vi tror att du drivs av att befinna dig i en händelserik vardag med mycket fokus på kvalitet i det du gör, då det är något vi värderar högt. Vi tror även att du uppfylls av att hjälpa andra och har stor vana av att arbeta med service. Sist men absolut inte minst tror vi att du tycker om att dela kunskap med dina kollegor och du värderar ditt team högt - lyckas teamet så lyckas du. Vi ser även att du har:

  • Examen med företagsekonomisk inriktning, eller motsvarande
  • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna från en konsultroll
  • Flytande engelska och svenska, både när du skriver och pratar
  • God systemvana och är van användare av Excel, erfarenheter inom Visma Business och Capego är en fördel
  • Erfarenhet av redovisning relaterat till fastighetsbolag ses som meriterande, såväl som erfarenhet av att ha jobbat med bolagsjuridik, skatterätt eller dyl.

Vad erbjuder vi dig?

På Stockholmskontoret är vi idag 70 medarbetare som sitter i ljusa och fräscha lokaler centralt beläget i en av Hötorgsskraporna. Vi är ett gäng som älskar att hitta på saker tillsammans och vi värderar högt en arbetsplats som kan fungera i symbios med livet - vare sig det handlar om att riva av det där träningspasset på lunchen eller arbeta hemifrån. Vi erbjuder dessutom goda möjligheter till personlig och professionell utveckling samt konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner. Vad sägs exempelvis om ett friskvårdsbidrag på 5000 kr och SL kort varje månad?

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Michelle Gernandt, HR Business Partner på 070 158 30 99 eller michelle.gernandt@intertrustgroup.com. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan, vi behöver den dock senast 30 november 2022.

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Related stories