Jurist med interesse for internationale kunder og skattemæssige forhold til Intertrust Danmark

Location

Denmark


Sted: København

Afdeling: Corporate Services Legal

Ledigtype: Heltid

Har du arbejdet i et par år og føler nu, at du er klar til det næste skridt i din karriere? Søger du en stilling, hvor du vil arbejde selvstændigt og tæt på kundeselskaber? Så kan du være vores næste Legal Associate.

Stillingen

I stillingen kommer du til at forvalte en portefølje af internationale kunder i samarbejde med kolleger i vores juridiske-, finans- og payroll team og alle Legal Associates fungerer som Relationship Managers overfor vores kunder. Du bistår kunderne med alle juridiske, organisatoriske og administrative spørgsmål vedrørende deres danske virksomhed og arbejder proaktivt for kundens interesser. Dermed bliver du en vigtig del af kundens daglige drift i Danmark. Du rapporterer til vores Business Unit Manager Legal, og arbejdssproget er både engelsk og dansk.

Rollen vil være central i at understøtte en stærk integration med centralt koordinerede kunder via Intertrust Group’s nye ejer CSC. Dette vil foregå i tæt samarbejde med afdelingens Business Unit Manager. I takt med udviklingen af denne type kundesetup vil du kunne få en central rolle i en cluster på 2-4 personer.

Det forventes at du bringer erfaring eller interesse for skatteretten ind i rollen, hvor du vil skulle være med til at sikre vores specialist funktion inden for skattemæssig compliance og risikostyring i relation til vores operationelle risici og forpligtelser.

For at lykkes i rollen kræves det, at du er selvkørende, service minded og proaktiv. Hvis du også er drevet af at arbejde i et internationalt miljø og er tiltrukket af kommercielt arbejde, mener vi, at du vil trives hos os.

Om jobbet

Dine opgaver som jurist vil være forskellige i type og kompleksitet, og det er vigtigt, at du motiveres af det. Eksempler på opgaver, der indgår i jobbet, er:

 • Juridisk administration af kundeselskaber, f.eks. transaktionsdrevne opgaver, generalforsamlinger, bestyrelsesmøder, ændringer i ledelsen, ejerregistrering m.v.
 • Understøtte Business Unit Manager i levering til gruppeadministrerede kunder
 • Sikre at kundernes selskaber er juridisk compliant
 • Hjælp med skattemæssig compliance for vores kunder – særligt, hvor Intertrust har personer i kundernes ledelser. Der er ikke tale om rådgivning til kunderne, men styring af skattemæssige risici for kunderne såvel som Intertrust
 • Løbende ekstern kontakt med kunder, myndigheder og eksterne partnere
 • Overvågning af juridiske forhold der kan påvirke kunderne
 • Internt samarbejde med andre teams

Om dig

 • Cand. jur. eller cand. merc. jur.
 • Relevant erfaring som intern jurist, fra advokatbranchen eller andre rådgiver-/professional services virksomheder er en fordel
 • Erfaring med selskabsret, skatteret, compliance eller lignede, er en fordel
 • Engelsk og dansk på forhandlingsniveau, både i skrift og tale
 • Du har lyst til at dele din viden med andre, og ønsker at blive dygtigere ved at lære af kollegaer
 • Har høj integritet og god dømmekraft

Om Intertrust Group

Intertrust Group er en global leder inden for corporate services, som tilbyder teknologibaserede selskabs- og fondsløsninger til klienter, der har internationale aktiviteter. Koncernen har over 4.500 ansatte på tværs af 30 jurisdiktioner i Europa, Amerika, Asien og Mellemøsten. Som ét team leverer vi skræddersyede løsninger af høj kvalitet til fonde, selskaber, kapitalmarkedets parter og formuende kunder med det for øje, at opbygge gode og vedvarende relationer.

Det vi kan tilbyde dig

Et arbejde i Intertrust Group medfører, at man er en del af en dynamisk, international og vækstorienteret virksomhed. Vores internationale mobilitetsprogram giver talenter enestående muligheder for professionel og personlig udvikling. Som vores næste kollega får du et tilknyttet team og et kontor med mange sociale aktiviteter. Vi sidder i lyse kontorer i Nordhavn, tæt på Østerport og vi tilbyder endvidere en konkurrencedygtig løn og personalegoder, der matcher dine kvalifikationer og erfaring.

Ansøg nu

Interesseret? Vi vil rigtig gerne høre fra dig. Ved at klikke “Ansøg” indsendes dit CV og send gerne en motiveret ansøgning også. For spørgsmål vedrørende rekrutteringen eller stillingen bedes du kontakt HR Business Partner Michelle Gernandt på +4670 158 30 99 eller michelle.gernandt@intertrustgroup.com. Der er løbende samtaler så send din ansøgning så hurtigt som muligt - dog senest den 30. november 2022.

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Related stories