Senior Redovisningskonsult med intresse för projektledning

Location

Sweden | Sweden


Plats: Stockholm eller Malmö

Team: Corporate Services Finance

Anställningsform: Tillsvidare

Söker du en bred roll inom redovisning där du både utvecklas och utmanas? Drivs du av ägandeskap, ansvar och har du kanske till och med erfarenhet utav projektledning? Ta då chansen att bli vår nya seniora kollega i Corporate Services Finance, i en väldigt spännande tillväxtfas där den ena dagen aldrig riktigt är den andra lik.

Om rollen

Som senior redovisningskonsult hos oss på Intertrust Group spelar du en väldigt betydelsefull roll i affärsområdets verksamhet och utveckling. Du ansvarar för din klientportfölj på internationell nivå och fungerar som deras lokala expert i frågor som rör redovisning och finansiell rapportering. Du blir en viktig supportfunktion för dina klienter och inte minst för dina kollegor i det dagliga arbetet, då du i rollen kommer att stötta i de mer komplexa redovisningsfrågorna. Arbetet sker även nära affärsområdescheferna i det operationella såväl som strategiska arbetet kring klienter och i olika typer av projekt.

Vilka blir dina huvudsakliga ansvarsområden?

 • Redovisning, månads- och kvartalsrapportering, bokslut och årsredovisningar för klienters räkning, både i K2, K3, RFR2 och IFRS
 • Kvalitetssäkra och kontrollera finansiella rapporter från externa parter och klienter samt att ansvara för att deadlines möts
 • Löpande kommunikation med klienter, externa parter samt samarbete med revisorer och koordinering av revision
 • Stötta kollegor - både våra mer juniora ekonomer, men också våra jurister och lönespecialister, i redovisningsfrågor
 • Proaktivt arbete tillsammans med våra Business Unit Managers i att förbättra, digitalisera och utveckla processer samt att vara högst delaktig i projekt, både internt och mot klienter

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du ett öga för detaljer och samtidigt förmågan att inta ett helhetsperspektiv när det behövs. Hos oss är det alltid mycket som händer och du kommer att driva flera parallella processer, vi ser därför att det är viktigt att kunna prioritera och att du drivs av att befinna dig i en snabbrörlig vardag. Vi tror att du trivs med mycket ansvar och känner ett stort ägandeskap i det du tar dig för, du räds inte att kavla upp ärmarna och hugga i vid behov. Vidare tror vi att du är kommunikativ, du delar gärna din kunskap med andra och du ser teamets framgång lika högt som din egen. Vi ser även att du har:

 • Akademisk examen med företagsekonomisk inriktning, eller motsvarande
 • Minst 5 års erfarenhet i en bred roll inom redovisning, inklusive årsredovisning
 • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift
 • Erfarenhet av att ha arbetat mot klient eller under konsultliknande förhållanden
 • God systemvana och avancerad användare av Excel
 • Erfarenhet av projektarbete och IFRS ses som meriterande

Vad erbjuder vi dig?

På Stockholmskontoret är vi idag 70 medarbetare som sitter i ljusa och fräscha lokaler på tionde våningen, centralt beläget i en av Hötorgsskraporna. Dina närmsta kollegor blir 20 andra ekonomer i Finance, samt ett nära samarbete med Legal och Payroll i Corporate Services. Vi är ett gäng som tycker om att hitta på saker tillsammans och vi värderar högt en arbetsplats som kan fungera i symbios med livet - vare sig det handlar om att riva av det där träningspasset på lunchen eller arbeta hemifrån. Vi erbjuder dessutom goda möjligheter till personlig och professionell utveckling samt konkurrenskraftiga anställningsvillkor och härliga förmåner. Vad sägs om exempelvis SL-kort varje månad, en cykel för motsvarande värde och ett friskvårdsbidrag på 5000 kr?

I denna rekrytering samarbetar Intertrust Group med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Du är varmt välkommen att höra av dig till Julia Zovko, 070-332 89 98, Julia@clarify.se på Clarify för mer information.

#LI-MG1

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Related stories