Legal Assistant till Intertrust största affärsområde Corporate Services

Location

Sweden


Just nu letar vi efter ytterligare en Legal Assistant till vårt största affärsområde Corporate Services, där du i nära samarbete med dina kollegor följer våra klienters resa på den svenska marknaden. Vi söker dig som drivs av att ingen dag är den andra lik och värderar ett arbete där teamet, kvaliteten och att få arbeta brett och internationellt ligger dig varmt om hjärtat.

Om rollen

Som Legal Assistant hos oss får du arbeta tillsammans med våra jurister i en spännande portfölj av internationella klienter från hela världen, spridda i olika branscher. Vi fungerar som deras lokala expert i frågor som rör allt från bolagsadministration till compliance och övergripande styrelsearbete. Du kommer utöver detta att få jobba nära våra ekonomer såväl som med vår compliance avdelning, kommersiella avdelning samt ledningsgrupp då samarbetet allt som oftast sträcker sig vidare än juristteamet. Vi söker dig som drivs av att få prestera i en miljö med högt tempo, har god administrationsförmåga, värderar teamets framgång lika högt som din egen samt vill bli en del av vårt Corporate Services team i Stockholm.

Om dina ansvarsområden

Din roll blir både supporterande och koordinerande, och du kommer att bli ett efterlängtat tillskott till hela teamet. Tillsammans med juristerna jobbar du tätt med både klienter, advokater, revisorer och skatterådgivare från alla världens hörn där rådgivarna tillhandahåller den legala rådgivningen och vi implementerar och administrerar det som behövs för den löpande förvaltningen av bolaget. Du tar fram utkast på protokoll, projektleder enklare klientuppdrag samt interna projekt, besöker notarien, uppdaterar klientmappar, ordnar med bud, sorterar post och agerar spindeln i nätet i en mängd olika uppgifter och projekt.

Om dig

För att lyckas i rollen trivs du i en dynamisk och händelserik vardag där det alltid är någonting på gång. Du har därför lätt att prioritera, kommunicera, skapa överblick och ta initiativ till att saker blir gjorda. Du beskriver dig själv som noggrann, lösningsorienterad och en teamplayer. Vidare har du ett stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter, tycker om att ha frihet under ansvar och att arbeta självständigt känns lika naturligt som att samarbeta med dina kollegor. Du har även;

  • Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Goda kunskaper i Office-programmen
  • Tidigare arbete inom en liknande roll är meriterande men inte ett krav
  • Paralegalutbildning är meriterande men inte ett krav

Om oss

Intertrust Group är ett CSC bolag och globalt ledande när det kommer till att leverera företagslösningar till klienter som verkar och investerar på den internationella marknaden. Vi är över 7 500 kollegor utspridda i över 30 länder i Europa, Nordamerika, Asien och Mellanöstern. Vi levererar högkvalitativa och skräddarsydda tjänster inom juridik, redovisning, lön, fonder, förvaringsinstitut och kapitalmarknad - alltid med syfte att bygga långsiktiga relationer.

På Stockholmskontoret är vi idag 70 medarbetare som sitter i ljusa och fräscha lokaler på tionde och elfte våningen, centralt beläget i en av Hötorgsskraporna. Vi är ett gäng som tycker om att hitta på saker tillsammans och vi värderar högt en arbetsplats som kan fungera i symbios med livet. Vi erbjuder dessutom goda möjligheter till personlig och professionell utveckling samt konkurrenskraftiga anställningsvillkor och härliga förmåner. Vad sägs om exempelvis SL-kort varje månad eller en cykel för motsvarande värde och ett friskvårdsbidrag på 5000 kr?

Ansök nu!

Är du intresserad? Då ser vi fram emot att höra från dig! Ansök genom att bifoga ditt CV eller LinkedIn-profil via länken i annonsen (av GDPR-skäl kan vi inte hantera ansökningar via e-post). För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta HR Business Partner Michelle Gernandt på 070 158 30 99 eller michelle.gernandt@intertrustgroup.com. Vi kallar löpande till intervju, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt och senast den 28 februari 2023.

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Related stories