Finance Business Partner

Location

Sweden | Sweden


Plats Malmö eller Stockholm

Team: Internfinans

Typ av anställning: permanent, heltid

Just nu söker vi dig som har några års erfarenhet inom redovisning och vill ta nästa steg i din karriär. Vi söker dig som lockas av att arbeta internationellt men fortfarande i en lokal kontext, och som vill vara en del av ett tight team. Kom och bli en av oss!

Om rollen

Tillsammans med dina åtta kollegor kommer du både få vara med och skapa innehåll och sätta ramar för vår nordiska interfinansfunktion i en spännande fas där vi växer och blir fler. Du kommer att arbeta med både juniora och seniora kollegor såväl som nära dina kollegor i businessen runt om i Norden, där du spelar en viktig roll för framgången och utvecklingen av vår support. Du blir delaktig i att sätta och förbättra processer för rapportering, månadsbokslut, forecast och budget samt “go-to” personen i frågor från kollegor som jobbar mot våra klienter och vid frågor kring och rapportering till myndigheter, revisorer och andra samarbetspartners.

Du kommer att jobba nära och rapportera till vår nordiska Finance Director och du kommer att jobba mot alla våra nordiska kontor, vilket innebär att resande kan förekomma. Alla våra kontor ligger centralt belägna i Stockholm, Malmö, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors.

Dina ansvarsområden

  • Avstämningar, rapporteringar och månadsbokslut
  • Forecast och budgetarbete samt månadsvisa uppföljningar av siffror relaterade till dessa
  • Delta vid årsbokslut, revisionsrelaterat arbete och årsredovisning
  • Utveckla och förbättra våra interna rutiner och processer

Din bakgrund

  • Du har minst 4 års erfarenhet av redovisning och bokföring
  • Du är utbildad inom redovisning, Business Administration, finans eller motsvarande
  • Du är avancerad användare av Excel och har lätt att lära dig system
  • Du pratar och skriver engelska obehindrat (övriga nordiska språk är en fördel)
  • Du har kanske erfarenhet av att ha arbetat nordiskt, med programmet SAP eller inom konsultverksamhet/business services

Som person är du nyfiken och är räds inte att testa något nytt eller att utmana dig själv. Du är analytisk, skarp och snabblärd och kan arbeta självständigt lika bra som tillsammans med ditt team. Just teamwork ligger dig varmt om hjärtat och att dela kunskap är för dig självklart. Andra beskriver dig som en detaljfokuserad do’er som gärna inte kompromissar med kvalitén även om deadlinen är kort – som den många gånger kan vara hos oss.

Vad erbjuder vi dig?

Intertrust Group är ett CSC bolag och globalt ledande när det kommer till att leverera företagslösningar till klienter som verkar och investerar på den internationella marknaden. Vi är över 7 500 kollegor utspridda i över 30 jurisdiktioner i Europa, Nordamerika, Asien och Mellanöstern. Vi levererar högkvalitativa och skräddarsydda tjänster inom juridik, redovisning, lön, fonder, förvaringsinstitut och kapitalmarknad - alltid med syfte att bygga långsiktiga relationer.

På Malmökontoret är vi idag 20 kollegor som sitter i fina lokaler precis intill Centralstationen. Hos oss får du en stark teamkänsla och lyxen att få ha övriga världen runt hörnet då du samarbetar med kollegor både nordiskt och globalt. Vi är flexibla och värderar högt en arbetsplats som kan fungera i symbios med ditt liv - vare sig det handlar om att kunna ta en omgång tennis på lunchen eller arbeta hemifrån. Vi erbjuder dessutom goda möjligheter till personlig och professionell utveckling samt konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner. Vad sägs exempelvis om ett friskvårdsbidrag på 5000 kr, en cykel eller Skånetrafikenkort varje månad?

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta HR Business Partner Michelle Gernandt på 070 158 30 99 eller michelle.gernandt@intertrustgroup.com. Vi kallar löpande till intervju, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt och senast den 5 februari 2023.

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Related stories