Jurist för internationella klienter till Intertrust

Location

Sweden


Just nu söker vi dig som är nyutexaminerad jurist alternativt har ett par års erfarenhet av juristyrket och vill ta nästa steg i din karriär. Vi söker dig som drivs av att ingen dag är den andra lik och värderar ett arbete där teamet, leveransen och att få arbeta brett och internationellt ligger dig varmt om hjärtat.

Om rollen

Som jurist hos oss ansvarar du för din egen klientportfölj där utländska koncerner vill etablera sig i Sverige. Du kommer att tillsammans med dina kollegor koordinera och leda den formella delen av klienternas lokala verksamhet som kan innebära allt från upprättande av klientbolagens handlingar till övergripande styrelsearbete. Som jurist hos oss blir man expert på bolagsadministration och kan ena dagen arbeta med upprättande och granskning av protokoll och diverse bolagshandlingar, nästa dag verkställa utdelningar, fusioner eller kapitaltillskott och veckan efter delta i styrelsemöten.

Du jobbar tätt med advokater, revisorer och skatterådgivare från alla världens hörn där rådgivarna tillhandahåller den legala rådgivningen och du implementerar och administrerar det som behövs för den löpande förvaltningen av bolaget. Där rådgivare klassiskt sett involverar sig i enskilda transaktioner så följer Intertrust bolagen löpande under dess livstid. Vad utländska koncerner behöver vid etablering i Sverige kan skilja sig åt från fall till fall vilket innebär att vi skräddarsyr lösningar efter behov.

Vem är du?

Som person uppskattar du att arbeta i en internationell miljö, är driven, trivs med ett stundtals högt tempo, har ägandeskap, är initiativtagande och tycker om att samarbeta i team samtidigt som du är självgående när det behövs. Du är duktig på och tycker att det är roligt med projektledning, samt har även;

  • Erfarenhet eller intresse för t.ex bolags-, fastighets- eller skatterätt
  • Utbildning/examen inom juridik
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift. Gärna kunskaper i ytterligare språk
  • Goda kunskaper i företagsekonomi eller arbete för klient/som konsult är meriterande

Om Intertrust Group

Intertrust Group är ett CSC bolag och globalt ledande när det kommer till att leverera företagslösningar till klienter som verkar och investerar på den internationella marknaden. Vi är över 7 500 kollegor utspridda i över 30 jurisdiktioner i Europa, Nordamerika, Asien och Mellanöstern. Vi levererar högkvalitativa och skräddarsydda tjänster inom juridik, redovisning, lön, fonder, förvaringsinstitut och kapitalmarknad - alltid med syfte att bygga långsiktiga relationer. Vårt Malmökontor ligger precis intill Centralstationen och vi är idag totalt 20 personer, varav åtta av dem blir dina närmaste kollegor i Corporate Services.

Vad kan Intertrust erbjuda dig?

  • En snabbrörlig och internationell organisation med goda möjligheter till kompetensutveckling
  • En hybrid arbetsplats med möjlighet till att arbeta hemifrån
  • Konkurrenskraftiga anställningsvillkor och generösa förmåner – vad sägs om exempelvis ett friskvårdsbidrag på 5000 kr, Skånetrafikenkort varje månad eller en cykel?
  • Stark teamkänsla och ett kontor med många sociala aktiviteter

För frågor gällande tjänsten eller ansökan är du varmt välkommen att kontakta vår HR Business Partner Michelle Gernandt på michelle.gernandt@intertrustgroup.com eller +4670 158 30 99. Vi kallar löpande till intervju, så skicka gärna ditt CV alternativt dela din LinkedIn-profil så snart som möjligt och som senast den 4 februari 2023.

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Stories