Junior Finance Business Partner

Location

Denmark


Beliggenhed: København eller Malmø

Team: Internfinans

Type beskæftigelse: fast, fuld tid

Vi søger vores næste kollega, der har et par års erfaring inden for regnskab og ønsker at tage det næste skridt i sin karriere. Ønsker du at arbejde internationalt, men stadig i en lokal kontekst, og har du lyst til at være en del af et godt team? Kom og vær en af os!

Om rollen

Sammen med dine 8 kolleger vil du både være med til at skabe indhold og sætte rammerne for vores nordiske interne finance-funktion i en spændende fase, hvor vi vokser og bliver flere. Du kommer til at arbejde sammen med både junior- og seniorkolleger samt dine andre nordiske kolleger i virksomheden, hvor du spiller en vigtig rolle i succesen og udviklingen af vores support. Du vil være med til at fastlægge og forbedre processer for rapportering, årsregnskab, forecast og budget. Derudover vil du være "go-to"-person i spørgsmål fra kolleger, der arbejder for vores kunder og i relation til rapportering til myndigheder, revisorer og andre samarbejdspartnere.  

Du kommer til at arbejde tæt sammen med og rapportere til vores nordiske økonomidirektør, og vil arbejde for alle vores nordiske kontorer, hvilket betyder, at der kan forekomme rejser. Alle vores kontorer ligger centralt i København, Malmø, Stockholm, Oslo og Helsinki.

Dine ansvarsområder

  • Løbende regnskabsarbejde
  • Afstemninger, rapporter og månedslukninger
  • Support med forecast- og budgetarbejde samt månedlig opfølgning på tal relateret til disse
  • Deltage i årsregnskaber, revisionsrelateret arbejde og årsrapport
  • Udvikle og forbedre vores interne rutiner og processer

Din baggrund

  • Du har mindst 2 års erfaring inden for regnskab og bogføring
  • Du er uddannet inden for regnskab, erhvervsøkonomi, økonomi eller tilsvarende
  • Du er fortrolig med Excel og har nemt ved at lære systemer
  • Du taler og skriver engelsk (andre nordiske sprog er en fordel)
  • Du har eventuelt erfaring med nordisk arbejde, med SAP-programmet eller inden for konsulentvirksomhed/forretningsservice

Som person er du nysgerrig og ikke bange for at prøve noget nyt eller udfordre dig selv. Du er analytisk, skarp og lærenem og kan arbejde selvstændigt såvel som sammen med dit team. Teamwork er tæt på dit hjerte, og deling af viden falder dig naturligt. Andre beskriver dig som en detaljefokuseret do'er, der ikke går på kompromis med kvaliteten, selvom deadlinen er kort – som det ofte kan være hos os.

Hvad tilbyder vi dig?

Intertrust Group er en CSC-virksomhed og en global leder, når det kommer til at levere virksomhedsløsninger til kunder, der opererer og investerer på det internationale marked. Vi er over 7.500 kolleger fordelt på over 30 kontorer i Europa, Nordamerika, Asien og Mellemøsten. Vi leverer skræddersyede tjenester af høj kvalitet inden for regnskab, jura, løn, investeringsforeninger, depositarer og kapitalmarkeder - altid med det formål at opbygge langsigtede relationer.

På kontoret i København er vi 70 kolleger som sidder i lyse kontorer i Nordhavn, tæt på Metrostation Orientkaj. Hos os får du en stærk holdånd og den luksus at have resten af verden rundt om hjørnet, når du samarbejder med kolleger både nordisk og globalt. Vi er fleksible og sætter stor pris på en arbejdsplads, der kan hænge sammen med dit privatliv - uanset om det er at kunne træne i din frokost eller arbejde hjemmefra. Vi tilbyder også gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt konkurrencedygtige ansættelsesvilkår og fordele.

For spørgsmål vedrørende stillingen eller rekrutteringsprocessen er du hjertelig velkommen til at kontakte HR Business Partner Michelle Gernandt på 070 158 30 99 eller michelle.gernandt@intertrustgroup.com. Vi indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 31. maj 2023.

#LI-MG1

Apply for this role

Vacancy search

Related stories